Let op: Door drukte bij Post NL kan het zijn dat de verzending van je pakket langer duurt dan de gebruikelijke 1 werkdag. Hier hebben wij geen invloed op.
Vrijdag 3 dec. zijn wij gesloten i.v.m. een uitje. Deze dag wordt niet meegerekend als werkdag. Houd hier dus rekening mee bij de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
01807-21629

Verjaardag

Feliciteer iemand op een leuke manier met een verjaardag gift!

Na al die verjaardagen weet je niet meer wat je moet geven als cadeau. Daarom hebben wij het makkelijk voor je gemaakt met onze verjaardag gifts. Wij hebben speciaal voor deze gelegenheid leuke gifts voor je klaarstaan! Van ballonnen tot gevulde blikkies, wij hebben een ruim assortiment! Met een verjaardag gift zal je de jarige gegarandeerd verrassen! Laat verschillende gifts personaliseren met een tekst of een afbeelding en geef een uniek cadeau!

Bekijk de feestelijke verjaardag gifts en verras iemand voor zijn of haar verjaardag!

Feliciteer op gepaste wijze!

Niet het gewenste verjaardag gift gevonden dat jij zoekt?

Bekijk dan losse gifts en combineer tot een leuk verjaardag cadeau! Wij hebben een ruim assortiment aan gifts met onder andere mutsen, bedrukt textielbaby gifts en nog veel meer. Verstuur je verjaardagscadeau in een leuke giftbox naar keuze!

Voor andere gelegenheden hebben wij ook leuke gifts voor je klaarstaan. Verras je geliefde op Valentijnsdag met een lieve Valentijn gift of vrolijk een ziek persoon op met een beterschap gift!

Heb je vragen over een verjaardag gift of een andere gift?
Neem dan telefonisch contact met ons op via:  0180-721629