De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Pet borduren

Wil jij een pet laten borduren? Dan moet je natuurlijk bij Tshirtdeal zijn! 

Je kunt jouw eigen pet laten borduren met een tekst naar keuze. Laat bijvoorbeeld petten borduren met je eigen naam of bedrijfsnaam. Een grappig stopwoordje of oneliner is natuurlijk ook leuk! We hebben een ruim assortiment aan petten. Denk aan Baseball caps, snapbacks en flexfit petten. Daarnaast kan je ook een cap laten borduren voor kids!

Bestaat jouw logo uit alleen tekst? Dan kan je een cap laten borduren! Maar wil jij je volledige logo als afbeelding op een cap hebben dan kun je bij ons een pet bedrukken.

petten bedrukken

Cap borduren vanaf 1 stuk

Bij Tshirtdeal laat je gemakkelijk jouw pet borduren vanaf 1 stuk!

Je bent niet verplicht om een minimaal aantal petten te borduren. Je favoriet pet kan je gemakkelijk en snel bestellen per stuk. Ideaal om voor jezelf een pet te bestellen. Wil je juist wel een grote oplage aan geborduurde petten bestellen? Ook dat is geen enkel probleem. Laat de petten borduren met je eigen ontwerp en bestel er zoveel als je zelf wilt!

Om te borduren gebruiken wij een speciaal borduurmachine. Hierdoor hebben wij ruime keuze in lettertype en borduur kleur. Ook 3D borduren is zelfs mogelijk!

Liever een pet met logo of afbeelding?
Laat dan een pet bedrukken met je eigen ontwerp!

Vragen over een item? Neem gerust contact op met onze support afdeling. 
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629