De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

DTF UV stickers

Bestel nu ook je eigen UV stickers met reliëf bij Tshirdeal!

Onze UV stickers met reliëf kan je bedrukken op allerlei producten. De DTF stickers kan je bedrukken op diverse ondergronden. Denk aan glas, hout, metaal en nog veel meer. Kies uit uit een DTF UV sticker per stuk of ga voor één meter DTF UV stickers voor maar €19,-! Ga bijvoorbeeld voor een stickers met tekst of sticker met logo. Via onze website kan je gemakkelijk en snel een sticker ontwerpen. 

Nog niet overtuigd? Bestel dan eerst een DTF UV stickers test seje!

Stickers maken en bestellen!

Bij Tshirtdeal kan je gemakkelijk en snel je UV stickers maken en bestellen!

Denk aan een eigen sticker met tekst, sticker met logo of een ander leuk ontwerp. De UV stickers met reliëf kan je per stuk of per meter bestellen en plakken op allerlei ondergronden. Let er hierbij wel op dat het een harde en vetvrije ondergrond is. Wanneer dit het geval is zal de DTF sticker goed hechten en lang meegaan. Daarnaast zijn de UV stickers ook nog een krasbestendig en waterproof! Al een leuk ontwerp in gedachte? Laat dan snel je eigen sticker maken en bestel!

Vragen over onze DTF UV stickers? Neem gerust contact op met onze support afdeling!
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629