Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Leuke kerstcadeaus met eigen ontwerp!

30-11-2022
by Bryan Kruithof

De kerstdagen komen steeds dichterbij! Bij kerst horen natuurlijk leuke kerstcadeaus! Bij Tshirtdeal hebben wij allerlei kerstcadeaus voor jullie klaar staan. Je kan kiezen uit gepersonaliseerde kerstcadeaus of kerstcadeaus met een leuk kerst design. Denk aan foute kersttruien, armbanden, kerstballen en nog veel meer. In deze blog lees je meer over onze originele kerstcadeaus!

Wil je alle kerstcadeaus bekijken?
Bekijk dan hier al onze kerst items en geef cadeau!

Foute kersttruien

Denk je aan kerst, dan denk je aan foute kersttruien! De laatste jaren zie je ze steeds meer verschijnen. Bij ons kan je super leuke foute kersttruien ontwerpen die je cadeau kan geven. Ga voor de groene kersttrui, rode kersttrui, witte kersttrui of blauwe kersttrui en zet in het kerst design je eigen tekst en/of logo! Super leuk met de naam voor wie het is of met een oneliner! Ze zijn ook super leuk voor bedrijven in een kerstpakket met een eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo als bedrukking. Je bestelt deze foute kersttrui al voor €19,95 per stuk!

Naast deze kersttruien hebben wij ook kersttruien met een standaard kerst design die je cadeau kan geven. Houd iemand heel erg van bier? Ga dan voor de foute bier kersttrui met ster! Drink diegene liever een wijntje? Dan is de foute wijn kersttrui geniaal om als kerstcadeau te geven! De foute kersttrui ‘Mijn foute kersttrui zit in de was’ is ook een klassieker die super leuk is voor de kerstdagen! Bekijk al onze foute kersttruien en bestel je favoriet!

Foute kersttruien

Gegraveerde armbanden

Kerstcadeaus dat het altijd goed doen zijn armbanden! Maar hoe leuk is het als je een armband geeft met een eigen ontwerp! Bij ons kan je diverse armbanden laten graveren met je eigen tekst en/of een icoontje. Zo geef je een super origineel kerstcadeau! Voor vrouwen is de mesh armband met eigen tekst voor maar €14,95 super leuk om te geven. Ook de brede bangle of armband met hanger is super mooi als kerstcadeau. Voor mannen is de leren armband met eigen tekst een stoer cadeau voor de kerstdagen. Laat de armbanden graveren met een lieve tekst, een specifieke datum, een hartje of een ander ontwerp naar keuze. Bekijk alle armbanden en ga voor een origineel kerstcadeau!

Armbanden gratis gegraveerd

Overige kerstcadeaus

Naast armbanden en foute kersttruien hebben wij nog veel meer kerstcadeaus. Voor kleine kinderen zijn de geborduurde Happy Horse knuffels een erg schattig cadeau. Deze borduren wij gratis met een naam of geboortedatum naar keuze! Of wat dacht je van een kerstbal met eigen ontwerp of een gratis bedrukte kerstmuts. Deze klassiekers zijn super leuk om cadeau te geven voor de kerstdagen. Op zoek naar een kerstcadeau voor een theeleut? Ontwerp dan je eigen glitter mok en geef cadeau!

Vergeet ook zeker niet onze andere kerst items te bekijken. Wij hebben namelijk nog veel meer leuke kerst items die je als kerstcadeau kan geven. Natuurlijk kan je ook voor jezelf wat bestellen voor de kerstdagen. Let er wel op dat producten die vóór of op 13 december zijn besteld, uiterlijk 22 december verzonden worden. Daarnaast kan het ook erg druk zijn bij PostNL, waardoor de levering wat langer kan duren dan verwacht!