Momenteel kan PostNL er langer over doen om jouw bestelling te bezorgen, houd hier rekening mee!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
01807-21629

Jouw eigen popsocket voor je telefoon ontwerpen

07-07-2020
by Liza Koole

Popsockets zijn onwijs populair. Je weet wel.. zo’n telefoon knop om aan vast te houden. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een telefoon ring houder, een uitklapbare sokkel die je op je telefoon plakt, of aan ander figuur die je op je telefoon kan plakken.

Wat is een popsocket?

Een pop socket wordt gebruikt voor meer grip op je telefoon. Door met je vingers de popsocket aan de achterkant vast te pakken als de telefoon in de hand ligt, ligt de telefoon fijner in je hand. En dit kan met die grote smartphones van tegenwoordig enorm handig zijn. Daarnaast dienst de popsocket ook als standaard voor je telefoon als je hem op zijn zij neerlegt wanneer je bijvoorbeeld een filmpje of serie aan het kijken bent. Zo heb je je handen vrij voor andere dingen.

Er zijn talloze websites waar je een popsocket kunt aanschaffen. Denk aan mooie kleurtjes en patronen in alle soorten. Je hebt zelfs popsockets die je in combinatie kunt bestellen met een hoesje, zodat deze helemaal bij elkaar matchen.

Je eigen popsocket ontwerpen

Maar zeg nou eerlijk: Wat is er nou leuker dan je eigen popsocket ontwerpen? Niets natuurlijk!
Na het ontwerpen kunnen wij jouw popsocket bedrukken. En dat voor maar €5,-!

Begin direct het ontwerpen van eigen popsocket.
Denk bijvoorbeeld aan een grappige tekst, mooie foto of jouw eigen bedrijfslogo!

De popsocket is verkrijgbaar in het wit en zwart.