Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Ontwerp je eigen sweater bij Tshirtdeal!

07-01-2022
by Bryan Kruithof

Bijna iedereen heeft er wel één of meer in zijn of haar kast hangen. Sweaters zijn uitermate populair en heerlijk om te dragen tijdens de koude dagen! Maar hoe gaaf is het als er ook een sweater in je kledingkast hangt met je eigen ontwerp er op?! Bij ons is het mogelijk! Wij hebben een ruim aanbod aan sweaters die je kan laten bedrukken met je eigen tekst, afbeelding of logo. Dit maakt ze ook nog eens geschikt voor bedrijven met hun bedrijfslogo of bedrijfsnaam bedrukt. In deze blog lees je alles over ons aanbod aan sweaters!

Aanbieding sweater

Ook dit jaar hebben wij weer een te gekke sweater aanbieding! Zo scoor je al een uniseks sweater incl. één regel tekst voor maar €15,-! Ook een logo of afbeelding is al mogelijk tegen een meerprijs vanaf €3,-. Het is een uniseks model, waardoor het geschikt is voor dames en heren. Daarnaast is deze sweater te verkrijgen in meer dan 20 verschillende kleuren! Ga jij voor een felle kleur of toch voor zwart of wit? Het is allemaal mogelijk! Naast de volwassenen is er ook een sweater aanbieding voor kids. Ook de kinder sweater incl. één regel tekst koop je al voor €15,-! Deze sweater is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren in de maten youth S tot en met youth XL. Meerdere regels tekst of afbeeldingen zijn ook mogelijk tegen een meerprijs!

Heren sweaters bedrukken

Wil jij een heerlijk warme sweater voor heren ontwerpen? Ga dan voor de heren premium sweater van Build Your Brand! Deze sweater is van een goede kwaliteit en heerlijk warm. Je besteld deze heren sweater al vanaf €23,- inclusief bedrukking. Daarnaast hebben wij ook nog de heren college sweater! Op deze sweater staan strepen aan de bovenkant, onderkant en de mouwen. Dit maakt het een stoere sweater die verkrijgbaar is in het grijs, zwart of navy!

Heren sweater bedrukken

Naast de bovenstaande sweaters hebben wij ook sweaters met kleurencombinaties. Wat dacht je van de heren comouflage sweater vanaf €23,-! Of de twee kleuren heren sweater! Deze sweaters hebben een andere kleur mouw en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleurencombinaties. Laat je favoriete heren sweater bedrukken met je eigen design! Jij bepaalt helemaal zelf waar en hoe groot je het bedrukt wilt hebben.

Dames sweaters bedrukken

Ook voor dames hebben wij een te gek assortiment aan sweaters! Wil jij een stoere dames sweater? Ga dan voor de oversized dames sweater! Deze sweater is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren en kan je gemakkelijk strak trekken aan de onderkant met de koortjes! Als je juist een cropped sweater wilt ga dan voor de dames terry cropped sweaters! De cropped sweater bestel je al vanaf €13,75 met een regel tekst of klein logo!

Dames sweater bedrukken

Ben jij milieubewust bezig? Denk dan ook eens aan onze organic dames sweater. Deze sweater is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het biologische sweatshirt is ook nog eens te verkrijgen in 20 trendy kleuren. Daarnaast hebben wij ook nog de college sweater voor dames in ons assortiment. Deze heerlijk zachte sweater is verkrijgbaar in de maten XS tot en met 5XL! Zo zit er altijd wel een maat bij die je past!

Zoals je kan lezen hebben wij een heel ruim en divers assortiment met voor iedereen wel een geschikt item. Of je nou op zoek bent naar een goedkope sweater of juist een organic sweater. Wij hebben het. Ben je benieuwd naar het gehele assortiment Bekijk dan hier al onze sweaters en start met het ontwerpen van je favoriete sweater!