Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Verras je vader met een Vaderdag cadeau!

26-05-2023
by Bryan Kruithof

Het is weer bijna Vaderdag! Zondag 18 juni is de dag dat je vader in het zonnetje gezet mag worden. Daar hoort natuurlijk ook een leuk Vaderdag cadeau bij! Bij ons kan je terecht voor gepersonaliseerde Vaderdagcadeaus. Denk aan bbq schorten, handdoeken, knuffels met foto en nog veel meer. In deze blog lees je meer over onze cadeaus voor vaders!

Ben je benieuwd naar al onze cadeaus voor Vaderdag?
Bekijk dan hier direct alle Vaderdag cadeaus!

Bbq schort met naam

Is jouw vader een echte barbecue koning? Geef dan een bbq schort met naam als Vaderdag cadeau! Wij hebben drie leuke bbq schorten klaar staan waarin je alleen nog maar de naam van je vader hoeft toe te voegen. Ga voor een ‘Grill master’ schort met naam, ‘The grilfather’ schort met naam of ‘BBQ KING’ schort met naam. De zwarte barbecueschorten hebben twee plooizakken en kan je gemakkelijk verstellen. Ideaal om te gebruiken als je gaat barbecueën. Het kunstleder aan de bovenkant maakt het een stoer schort voor stoere vaders. Een bbq schort met naam bestel je voor maar €19,95! Voor welke ga jij? Personaliseer een bbq schort met naam en geef als Vaderdag cadeau!

BBQ schort met naam

Mini me knuffel met foto

Onze mini me knuffel kussens zijn ook super leuk om cadeau te geven! Je kan een knuffel met foto zelf personaliseren. Zoek een leuke foto van je vader en voeg het toe op de mini me knuffel. Speciaal voor Vaderdag is er de Super Dad mini me knuffel kussen. Deze mini me heeft een leuk super dad ontwerp wat helemaal past bij Vaderdag. Daarnaast is de I Love You mini me man ook super lief om te geven. Liever een grappige mini me? Ga dan voor de grappige bob de bouwer mini me met een foto van je vader. De mini me knuffels zijn er in de maten 38cm, 30cm en 25cm. Kies je gewenste maat en bestel al vanaf €15,-! Start met personaliseren en geef een knuffel met foto!

Vaderdag handdoeken

Het warme weer komt er weer aan! Laat je vader er in stijl bijliggen met een Vaderdag handdoek! Heeft jouw vader een bierbuikje en wilt hij er afgetraind uitzien? Ga dan voor de afgetraind lichaam handdoek met foto. Zoek een mooie, grappige of leuke foto van je vader en voeg toe op het gespierde lichaam. Zo geef je een grappig vaderdagcadeau. Daarnaast hebben wij nog veel meer Vaderdag handdoeken. Ga bijvoorbeeld voor het hier ligt een kaasplankje handdoek of de ekte ekte Surinaamse vader handdoek. Bekijk al onze Vaderdag handdoeken en verras je vader met een leuke handdoek op Vaderdag! Je bestelt ze al vanaf €16,50!

Afgetraind lichaam handdoek

Vaderdag cadeaus van Giftdeals!

Bij onze partner Giftdeals kan je ook terecht voor leuke vaderdagcadeaus! Lust jouw vader wel een biertje? Dan is de bieropener met tekst gegraveerd een super leuk cadeau voor Vaderdag. Op de houten bieropener kan je zelf een tekst toevoegen. Of geef een metalen pasjeshouder met tekst cadeau. Ideaal om alle pasjes gemakkelijk in op te bergen. Daarnaast zijn de vaderdag ballonnen ook super leuk om te geven. Bekijk alle vaderdag cadeaus van Giftdeals en bestel!